Детски батути в Джъмбо | Евтини, надуваеми, за стая. Цени, мнения

Какви видове евтин детски батут се продават в Джъмбо и на каква цена. Мнения. Кои са добрите надуваеми батути, включително и за стая.

В Джъмбо има нелоши батути с разнообразни цени за всеки джоб. Затова отидохме на крака до магазина, за да съберем информацията и да ви я предоставим, като направихме и снимки. Ще разкажем подробно за тях в тази обзорна статия. Тъй като не можем да поръчаме от Джъмбо, остава въпросът къде все пак се продават батути онлайн: Сходни или същите модели може да се купят и от други места, като включват и опция за доставка до адрес. А по-долу четете и за описанието, цената и сравнението на батутите в Джъмбо, които може да се намерят и по-долу.

А ето ги и самите батути. На място може да се намерят и още няколко модела освен тези, но ние избрахме най-хубавите и достъпните едновременно. Други може да се поръчат от Гърция и ще пристигнат за нула време до магазина в България.

Надуваем батут в Джъмбо

В Джъмбо най-евтиното предложение е надуваем батут на цена от 160 лева. Това е моделът Jump-O-Lene, подходящ за деца от три до шест години с максимално тегло от 54 килограма. Тай разполага с приятен и мек подскачащ под, високи и меки, безопасни странични стени, осигуряващи сигурност при играта. Има специално направена входна врата. Батутът има Д/Ш/В размери от 175/175/135 сантиметра. Изисква се все пак наблюдение от страна на някой възрастен. Конкретният модел не предполага задължителната на други места вградена помпа и не изисква никакво допълнително подаване на въздух. Не се препоръчва обаче за малки деца, които са под 3-годишна възраст.

Батут с мрежа, син

Батутът с мрежа в синьо е един от най-популярните модели, които Джъмбо предлага. Това е класически кръгъл батут с диаметър 237 см, идеален както за деца, така и за възрастни.

Батутът има стандартна височина от 214 см, което осигурява достатъчно място за скокове и извивания във въздуха. Конструкцията е изработена от здрави метални тръби с дебелина 38 мм, които осигуряват стабилност и сигурност. Основата се състои от 6 крака, разположени равномерно за балансирано разпределение на тежестта.

Самата скок-повърхност e с внушителен диаметър от 181 см и дебелина 30 см, което позволява удобни скокове и добра амортизация. Изработена е от висококачествена PP пластмаса, която е здрава и издръжлива. Около скок-повърхността има мрежа от здрава PE пластмаса с отвори 25×1.2 мм, която осигурява безопасност.

В сравнение с други подобни модели този батут на Джъмбо се отличава с по-здравата си конструкция и по-големите си размери на скок-повърхността. Например моделът “Fun Hop” има 12 см по-малък диаметър и 5 см по-тънка скок-повърхност. Друг конкурентен модел “Bounce Pro” пък има скок-платформа с 10 см по-малка дебелина. А батутът на Джъмбо е с до 20% по-ниска цена от тези конкурентни предложения.

По-големите размери и по-здравата конструкция на модела от Джъмбо са важни предимства. Те позволяват по-голяма свобода на движение и по-добра амортизация, което намалява риска от наранявания. Устойчивата рамка и стабилната основа предотвратяват преобръщане или накланяне на батута. Солидната скок-повърхност издържа за по-продължително време на натоварване и скокове.

Този модел можете да закупите само на място в магазините на Джъмбо. Същия или подобен обаче можете да намерите и онлайн:

Batuti Jumbo 02

Този модел батут е подходящ за деца над 6 години и с тегло до 100 кг. Препоръчва се винаги да се скочи в центъра на батута, за да се разпределя равномерно натоварването. Децата трябва да се наблюдават от възрастен по време на игра и да се инструктират да не правят рисковани трикове. За още по-голяма сигурност може да се сложи допълнителна мрежа около батута.

Монтажът на батута е лесен – следват се простите стъпки, описани в инструкцията. Рамката първо се разгъва и фиксира с болтове. След това се поставя скок-повърхността върху рамката и се опъва платнената мрежа около нея. Целият процес отнема около 1 час.

За да се избегнат инциденти, батутът трябва да се постави на равна повърхност, далеч от дървета, стени, огради. Около него трябва да има свободно пространство минимум 2 м във всички посоки. През зимата батутът може да се демонтира и съхранява на закрито.

На този просторен батут могат да се правят различни активности – от прости подскоци до по-сложни акробатични елементи. Децата обичат просто да скачат или да играят с приятели. За по-големи предизвикателства могат да се правят салта, превъртания във въздуха или да се приземява в различни пози. Възрастните също могат да тренират скокове и да играят с децата. Батутът е страхотно средство за забавление, спорт и адреналин за цялото семейство.

А ето и телефони и адреси на Джъмбо, от които можете да си купите батут на място:

Магазин и град Адрес и телефон
Магазин „Джъмбо“, Стара Загора бул. „Никола Петков“ 52, 6009 Южна промишлена зона, Стара Загора
Телефон: 042 612 000
Джъмбо София А София, Дружба 2, ул. „Обиколна“ 11
Телефон: 02 892 6101
Джъмбо София Б Бул. „България“ 51
Телефон: 02 805 6506
Джъмбо София В бул. „Ботевградско шосе“ 525
Телефон: 088 600 5870
Джъмбо Пловдив Пловдив, Околовръстно Шосе, До Метро 2, 4205
Телефон: 032 920 101
Jumbo Русе Местност Караач, Русе
Телефон: 082 299 101
Джъмбо Бургас ул. „София“, 8001 Бургас
Телефон: 056 897 101
Джъмбо Варна Ж.К. Владислав Варненчик 18, бул. „Константин и Фружин“, Варна
Телефон: 052 529 101

Цветен гимнастически батут

Вторият интересен модел батут, който Джъмбо предлага, е цветният гимнастически батут. Това е компактен и лек батут с диаметър 139 см, идеален за деца и за ограничено пространство.

Конструкцията на този мини батут се състои от метална рамка с 6 крака и скок-повърхност от синтетичен материал. Рамката е направена от здрави стоманени тръби с диаметър 25mm, а основата е с 6 опорни точки за стабилност. Скок-повърхността е с диаметър 107 см и дебелина 5 см. Има ярки цветове и весел детски дизайн.

Около повърхността има мрежа за сигурност от качествена PE пластмаса. Отворите на мрежата са с размери 25×0.8 мм. Тя е захваната здраво за рамката със специални кукички. Благодарение на компактните си размери, този батут може да се монтира и използва както на открито, така и в закрито пространство.

В сравнение с други малки батути, моделът на Джъмбо се отличава с по-здравата си конструкция и по-дебелата скок-повърхност. Например, батутът “Kids Fun” има тръби с 20% по-малък диаметър и скок-платно с дебелина 3 см. А цената на продукта на Джъмбо е с около 15% по-ниска.

Batuti Jumbo 03
Точно същия батут можете да вземете само на място в магазините на Джъмбо. Има вариант обаче можете да го откриете и в интернет с доставка до всяка точка на България ТУК:

Основните предимства на този компактен батут са в неговата лекота, маневреност и стилен дизайн. Благодарение на малките си размери и тегло 14 кг, той може много лесно да се премества и съхранява. Децата обичат ярките му цветове и весело оцветената мрежа. Родителите оценяват безопасността му и лесното му поставяне дори в малки дворчета или апартаменти.

Този модел е подходящ за деца между 3 и 8 години и с тегло до 45 кг. Препоръчително е винаги да има възрастен наблюдател, тъй като децата може да скочат встрани и да паднат от батута. Мрежата трябва редовно да се проверява за износване.

Монтажът е лесен и бърз – следват се стъпките от краткото ръководство. Първо се сглобява металната рамка, слага се скок-повърхността и се опъва мрежата около нея. За 30 минути батутът може да е готов за ползване. За безопасност е важно да се постави на равна твърда земя, далеч от препятствия.

На този компактен батут децата могат да правят различни игри и упражнения – да скачат, да се въртят, да се прескачат един друг. По-големите деца вече могат да опитват салта напред или назад.

Сравнение и обобщение на батутите в Джъмбо

Детски батути на най-добра цена
Батути в Емаг Батути в Декатлон
Батути в Емаг Батути в Декатлон
Виж цена Виж цена

И трите модела батути, които Джъмбо предлага, са достатъчно качествени и надеждни продукти.

Големият батут с мрежа се отличава със своята здрава конструкция от стоманени тръби 38 мм и основа с 6 крака. Има широка скок-повърхност с диаметър 181 см и дебелина 30 см. Подходящ е за деца над 6 години и възрастни до 100 кг. Идеален е за двор и позволява много движение и по-сложни акробатични елементи.

Компактният цветен батут пък е по-лек и маневрен, с размери 139 см и скок-платно 107 см. Подходящ е за деца от 3 до 8 години с тегло до 45 кг. Чудесен избор е за малки пространства и апартаменти.

Ако нямате възможност да купите тези батути на място в магазините на Джъмбо (вижте таблицата с телефони и адреси на магазините по-горе), можете да направите това и в интернет ТУК:Топ батути от Джъмбо

Като цяло, ако търсите батут за по-големи деца и възрастни и имате място в двора, по-големият модел е по-подходящ. Той позволява повече видове скокове и игри. Ако обаче сте с малко дете и ограничено пространство, мини батутът ще е перфектен избор.

За да се радвате дълго време на батута, е важно да се грижите правилно за него. След всяка употреба проверявайте за разкъсвания или разтегната мрежа. Почиствайте редовно скок-повърхността от замърсявания. През зимата големият батут е добре да се съхранява на закрито.

Мненията на реални клиенти за тези батути са изключително положителни. Ето някои отзиви, на които попаднахме в БГ Мама:

 • „Купихме си големия батут преди 2 месеца и цялото семейство е влюбено в него! Лесен за монтаж, здрав, децата обичат да скачат на него часове наред!“ (А. И.)
 • „Батутът Джъмбо е страхотен, закупих го за 3-годишната си дъщеря и тя не слиза от него! Много устойчив, сигурен за децата, а и изглежда чудесно в детската стая.“ (Мария С.)

Определено си заслужава да инвестирате в качествен батут. Това е прекрасно средство за забавление, спорт и здравословни движения на открито за цялото семейство. Направете децата и себе си щастливи с този страхотен подарък!

4 мнения за “Детски батути в Джъмбо | Евтини, надуваеми, за стая. Цени, мнения”

 1. Купих надуваемия батут Jump-O-Lene за 5-годишния си син преди 3 седмици. Страхотен е за апартаментни условия, лесно се съхранява. В началото бях притеснена дали ще е достатъчно здрав, но се оказа много издръжлив. Сина ми играе по няколко пъти на ден на батута – скача, прави колелца, приземява се по гръб… Опитахме дори някои опасни скокове и кацания, за да тестваме здравината, и издържа перфектно. Много съм доволна от покупката!

  Отговор
  • Благодарим ви Оля, Маша и г-н Кирилов за ценните отзиви. Хубаво е, че все повече хора пазаруват батути от Джъмбо и онлайн!

   Отговор
 2. Закупихме батута с мрежа в синьо преди месец за нашия 8-годишен син и той е във възторг! Всеки ден след училище тича право към мястото си за скачане в градината. Обича да кани приятели и заедно да се забавляват със скокове и салта. Миналата седмица направиха конкурс кой ще скочи най-високо, беше много забавно. Препоръчвам този батут, много здрав и сигурен е. Сина ми вече иска да му покажа как се правят някои трикове. Кофтито е само, че времето се разваля вече, но тук зимите не са толкова страшни, колкото в Норвегия, откъдето идваме.

  Отговор
  • Закупих този малкия цветен компактен батут преди 2 седмици за 3-годишната си дъщеря. Тъй като живеем в апартамент, нямахме място за голям модел. Малкото момиченце обожава своя „подскачащ под“! Всеки път, щом се приберем от разходка, отива право към батута и започва да скача и да се смее. Прекарва по няколко часа на ден там. Много съм доволна, че намерих този компактен вариант.

   Отговор

Вашият коментар