Марка Rosberg. Мнения, производител

Мнения за мултикукър Rosberg, прахосмукачка. Производител на марка Розберг, тенджера под налягане, фритюрници с горещ въздух и др. уреди.

По-долу в текста ще споделим с вас едно интересно наблюдение за поразителни прилики между марките Розберг, Шнайдер, Волц и Зефир. Едва ли сте забелязали този поразителен факт. Но нека първо започнем с това, което сме обещали в заглавието:

Мнения за уредите с марката Rosberg

Клиентите оставят положителни отзиви за еър фрайърите и мултикукърите. Съдовете от тази марка се препоръчват като изгодни, в ниския ценови клас. Особено популярни са кафе машините, които имат приставки за почти всички видове капсули, а едновременно с това могат да работят и с мляно кафе. Закупилите машините споделят, че за сравнително ниската си цена повечето модели на Розберг правят достатъчно добро кафе с правилния вкус и температура.

ВАЖНО: Вижте още мнения за продуктите с марка Rosberg и непременно оставете и своя отзив ТУК, в нашия форум с коментари! От какво не сте доволни? Какво бихте препоръчали? Пишете! Нека бъдем полезни!

Нека да преминем към отговора на въпроса, който често задават: Откъде да купим онлайн уреди на марка Rosberg на добра цена. По-долу ще продължим с мнения, изчерпателен списък на уредите като мултикукъри, прахосмукачки и др., с техните описания и подробности.

Уреди и прибори Rosberg на най-добра цена
Прахосмукачка Rosberg Мултикукър Rosberg
Прахосмукачка Rosberg марка мнения Мултикукър Rosberg мнения
Виж цена Виж цена

Ще разгледаме конкретни продукти с техните плюсове и минуси.

Мултикукър Rosberg + мнения

Три са най-популярните към момента мултикукъри с марката Розберг, които може да се намерят за онлайн поръчка. Те са и тези, които имат най-много отзиви:

 • Модел RP51985E5 e уред с 10 автоматизирани програми. Капацитетът на съда е 5 л. Мощността на готвене е 780 W. Температурата и времето се избират мануално. Отложен старт до 24 часа. След изключване, мултикукърът поддържа топло яденето 24 часа. Покритието е незалепващо се, корпусът е инокс и черна пластмаса;
 • Модел RP51985D5 е премиум модел с 45 автоматизирани програми. Зададените режими покриват повечето възможни ястия, включително йогурт, пудинг, сушене на плодове и варене на конфитюр. Има много екстри като отложен старт, клапан за изпускане на пара, функция подгряване. Мощността е 930 W;
 • Модел RP51985A6 се отличава с по-висока мощност от 1000 W. Работи с 12 запаметени програми. Капацитетът е 6 л. Има таймер за планиране на готвенето и функция затопляне. Уредът е с цифрово управление. Работи с налягане до 90 kpa.

мултикукър rosberg мнения за марката, производител на Розберг, държава

ОЩЕ МНЕНИЯ: За мултикукър Rosberg мнения можете да прочетете най-долу под тази публикация или направо ТУК, а също така да добавите отзив за модела, който сте ползвали!

Розберг е германска марка за бяла техника и дребни домакински уреди, особено популярна в България. Продуктите й имат добро качество без много екстри на разумна цена. Разполага се в средния ценови клас.

Уреди Rosberg
Група уреди Конкретни видове
Бяла техника за кухнята котлони (индукционни, газови, електрически, туристически и др.), фурни, преносими хладилници,
Дребни уреди кафе машини, ел. кани, миксери, кухненски кантари, тостери, сокоизтисквачки, кафемелачки, месомелачки, чопъри, пасатори
Уреди за готвене фритюрници, , еър фрайър, мултикукър
Аксесоари и съдове приставки и съдове за еър фрайър, форми за готвене, ножове, сушилници за съдове, тави, тенджери, термоси
Техника за дома прахосмукачки, бойлери, вентилатори, вентилаторни печки , конвектори, нагревател за вода
Други уреди машинка за подстригване, сешоари, хидромасажори, самобръсначки, ел. помпи,
Прахосмукачка Rosberg + отзиви

Стандартни прахосмукачки със и без торба, вертикални и прахосмукачки за пепел са разновидностите, които предлага марката Розберг.

Стандартните прахосмукачки са в най-изгодния ценови клас – около 80 лв – 105 лв. Имат сравнително ниско ниво на шум. Отличават се с модерен и иновативен дизайн. Ниската цена е това, което пленява хората.

 • Модел  R51001B е без торба. Той се отличава с мощност от 800W. Има HEPA филтър и функция Циклон;
 • Модел R51001J разполага с постоянна торба за отпадъци, която се пере. Той е с мощност от 700 W. Има петстепенна филтрираща система;
 • Модел R51001G е с перяща се торба за отпадъци. Мощността е 800W. Маркучът е гъвкав и се регулира от дръжката.

Вертикалните прахосмукачки Розберг са в ниския ценови клас, в диапазона от 55 лв – 75 лв. Всички те са с кабелно захранване.

 • Модел R51001A е с отлична цена сред вертикалните прахосмукачки от марката. Мощността му е 600W. Има HEPA филтър. Корпусът се разглобява за използване като ръчна прахосмукачка;
 • Модел R51001K е с мощност от 800W, предназначена за разглобяване до ръчен уред. Дизайнът позволява маневриране с лекота;
 • Модел R51001E се отличава с олекотен корпус и оптимална маневреност. Мощността е 600W, система циклон, без торба. Има защита от прегряване.

прахосмукачка rosberg мнения, производител

Още ТУК: Топ 6 на най-добрите прахосмукачки Rosberg. Откъде да купим онлайн на най добра цена?

За различни модели прахосмукачка Rosberg мнения се намират ТУК, в нашия форум с коментари и отзиви. Напишете и вие, ако имате какво да кажете за тях!

Кой е производител на марка Rosberg, от коя държава е?

Марка Rosberg е регистрирана в Германия, но заводът й е в Турция. По този начин компанията поевтинява продуктите си и повечето от тях са в ниския и средния ценови клас за съответната разновидност. Според ревютата, марката съчетава европейско качество с конкурентни цени. Уредите са с 2 г. гаранция. Никъде в интернет не откриваме името на производител. По свои канали получихме следната информация:

rosberg производител, марка и държава, в която се произвежда

Производител на уредите Розберг е немската компания Rosberg Hausgeräte GmbH. Компанията е основана през 1985 г. и е специализирана в производството на електроуреди за дома. Продуктите на Rosberg се произвеждат в Турция, за да се постигне по-конкурентна цена. Въпреки това, компанията поддържа строги стандарти за качество. Ето някои от продуктите на фирмата: Електрически печки, перални машини, хладилници, готварски печки, миялни машини, прахосмукачки, кухненска посуда и други. Ако имате по-точна информация за производителя, споделете ТУК!

Има ли оторизиран сервиз на Rosberg в България?

В България няма обособен оторизиран сервиз за марката Rosberg. При проблем със закупения уред потребителят се обръща към търговеца, който отремонтира уреда в сервиз, с който е сключил договор.

Еспресо машина Rosberg (Кафемашина)
 • Модел Premium RP51171D е машина за автентично еспресо и капучино с отлична кремообразна консистенция. Работи с помпа от 20 bar и с мощност от 850W. Разполага с 2 цедки. Резервоарът е с вместимост от 1.2 литра. Контролът е механичен. Има клапан за обезопасяване и защита от прегряване;
 • Модел Premium RP51171E5 е за мляно капсуловано кафе за приготвянето на 8 вида напитки (има различни адаптери)  – Dolce gusto, Nespresso, Lavazza blue и др., като е съвместим още няколко марки капсули. Мощността е 1450 W, налягането на помпата е 19 бара. Машината има опция за късо кафе и за дълга напитка. Работи автоматично и ръчно.

кафемашина rosberg 5 в 1 мнения

Докато търсехме информация за кафемашина Rosberg 5 в 1 мнения, се натъкнахме на нещо много интересно. Забелязахме, че подобни (на практика идентични) кафемашини се предлагат и под марките Voltz и Zephyr на доста близки цени. Но най-голямо любопитство предизвиква фактът, че марката Sneider продава същата кафе машина на почти двойна цена. Убедете се сами ТУК! <== Сортирахме продуктите специално за вас, за да можете да направите сравнението. Какво мислите по този въпрос? Дайте мнение в коментарите!

Тенджера под налягане Rosberg
 • Модел R51311A7 е тенджера от неръждаема стомана (инокс) с обем от 7 литра, предназначена за индукционни котлони. Дъното е трислойно. Разполага с 2 капака. Единият е със специален механизъм за повишена защита. Почиства се в съдомиялни машини. Работи с налягане 60kPa;
 • Модел R51311A5 е тенджера от неръждаема стомана (инокс) с обем от 5 литра, предназначена за индукционни котлони. Дъното е трислойно. Разполага с 2 капака, като единият е типичният за марката осигурителен капак с безопасен механизъм.

rosberg тенджери мнения

Фритюрници с горещ въздух Rosberg, еър фрайър, air fryer
 • Модел RP51980F е премиум модел с висока мощност от 1800W. Обемът му е също впечатляващ – 7.7 литра (събира цяло пиле). Има 8 автоматизирани програми. Кошницата е с качествено покритие без залепване. Има светлинни индикатори и протектор на вентилатора;
 • Модел RP51980N е премиум модел с мощност от 1700W. Разполага с 2 съда по 4 л. Работи с горещ въздух. Таймерът е разчетен до 200°C. Има допълнителни функции за печене, претопляне и сушене. Отличава се със студена дръжка и устойчиви крачета;
 • Модел R51980B е мини уред, представител на конвенционалните фритюрници, които работят с олио. Този е с капацитет от 1 л. Работи на мощност от 950W при температура 80 – 190° C. Решен е в приятно съчетание от бяло и зелено.

rosberg-marka-еър фрайър, фритюрник, държава

Вижте и ТОВА: Как се работи с ударен гайковерт Parkside. Има ли гаранционен сервиз в България? Инструкция.

12 мнения за “Марка Rosberg. Мнения, производител”

 1. Прахосмукачката Rosberg R51001A определено има своите минуси. Първо, дизайнът не е особено стабилен и прахосмукачката лесно се преобръща. Освен това, маркучът е доста къс – само 3.7 метра, което ограничава свободата на движение.
  Но да погледнем и добрите страни. С мощност от 600W и сила на засмукване 120W, тази вертикална прахосмукачка е доста по-мощна от повечето подобни модели. Превключването между вертикален и ръчен режим става само с едно натискане. Контейнерът за прах побира цели 800 ml, така че не се налага често изпразване.
  Други плюсове са циклонната система за филтрация, миещият се HEPA филтър и специалната тясна дюза за ъгли и процепи. Уредът тежи само 1.6 кг, така че е лек за работа.

  Отговор
 2. За съжаление при моя екземпляр Мултикукър Rosberg RP51985E5 имаше проблем с излизането на пара и липсваше яснота в упътването за действието на клапана за налягане. Въпреки това, като цяло уредът се представя прилично за ценовия си клас, но все пак има какво да се желае откъм поддържане на налягането. Този модел предлага 10 автоматични програми и ръчни настройки, което е удобно. 5-литровият съд с незалепващо покритие улеснява готвенето за цяло семейство. Инокс корпусът и LED дисплеят са други плюсове.

  Отговор
 3. Разочарована съм от SilverCrest. Купих го, защото беше евтин, но сега разбирам защо е бил евтин. Често програмите не стартират както трябва и трябва ръчно да ги рестартирам. Дразни ме това. Не го препоръчвам.

  Отговор
 4. SilverCrest ми хареса много повече от очакваното! Купих го от любопитство, но се оказа страхотен. Много удобен за използване и почистване. Съда за готвене е отличен. Препоръчвам го!

  Отговор
 5. Купих си мултикукър Rosberg преди месец, но вече имам проблеми с него. Няколко пъти програмата спря на половината, без видима причина. Мисля, че има дефект. Ще се опитам да го върна.

  Отговор
 6. Здравейте и аз закупих мултикукат но показва само чартички на дисплея и до там

  Отговор
  • Здравейте, Красимира! Какъв мултикукър сте закупили? Ако е Розберг, бихте ли ни казали какъв модел е, за да можем да погледнем на какво може да се дължи този проблем?

   Отговор
 7. Реших да си взема Rosberg мултикукър, защото чух много добри отзиви за него. Досега съм много доволна – лесно се използва, има много програми и се почиства страхотно. Готвя с него почти всеки ден!

  Отговор
 8. Хвърлил съм око на кафе машината 8 в 1, мисля че е изгодна за класа си, работи с десетина вида капсули. Чакам конкретна препоръка точно за нея!

  Отговор
 9. Много рядко се срещат мнения за тази марка, аз много съм ровила. Исках да си купя еър фрайър Розберг, защото са изгодни като цени. Питах в специалната група във фейсбук, но там нямаше нито един с такъв фритюрик.

  Отговор
 10. Купих си вертикална прахосмукачка Розберг за 70 лв, за да минавам в кухнята трохите. Хареса ми дизайна, прилича на скъпите прахосмукачки. Всъщност не е достатъчно мощна, но за трохите става.

  Отговор

Вашият коментар