Марка Silvercrest. Мнения за уредите, цена онлайн

Мнения за производителя на марката Silvercrest, вакуумираща машина, ръчен чопър ЛИДЛ, прахосмукачка, хлебопекарна, air fryer, парочистачка, парна четка, вертикална ютия и др. уреди

SilverCrest произвежда широка гама от уреди за кухнята като кафемелачки, ел. чайници и ножове, тостери, гофретници, миксери, кафе машини, йогурт мейкъри, кухненски комбайни, оризоварки, яйцеварки наред с битова техника като маши за коса, шевни машини и др.

Мнения за уредите с марката Silvercrest

Марката се възприема като „Лидълска“ заради еър фрайърите, покрай които американският бранд придоби широка известност у нас. Разбира се, тя се продава и от други търговци.

Във форумите и соц. мрежи са публикувани най-много отзиви за уредите с горещ въздух. Мнението за тях е еднозначно положително. „Няма да спра да го възхвалявам, какво ли не сготвих в него“, възкликва потребителка на специалната тема за готвене в AirFryer във фейсбук. „От 2019 г. го използвам ежедневно“, споделя друга. „Уредите са страхотни – ниска цена на средно качество“, добавя трети.

Критики има към малкия размер фраери, които за мнозина идват слаби или с ограничен обем. „Преди да купите, направете си сметка за колко души ще готвите“, съветват запознати.

За прахосмукачките Silvercrest също се намират положителни коментари, определят ги като леки, бюджетни и компактни. Машината за вакуумиране е обявена за една от добрите на нашия пазар.

За други видове уреди не намираме отзиви, по-нататък ще разгледаме техните параметри, плюсове и недостатъци.

ВАЖНО: Вижте още мнения за продуктите с марка Silvercrest и непременно оставете и своя отзив ТУК, в нашия форум с коментари! От какво не сте доволни? Какво бихте препоръчали? Пишете! Нека бъдем полезни!

Парна четка и ютия SilverCrest в Лидл

Парните четки и ютии на Силвър Крест са с традиционно добро качество и са предпочитани за купуване, поради доста конкурентните им цени, особено когато се случват промоции. Така например на 8 януари 2024 г. в Лидл пуснаха парна ютия на цена от 25 лева, една прекрасна промоция. Човек може да си помисли, че трябва да отиде в понеделник рано сутрин, за да се сдобие с нея. Но наши читатели споделят, че уредите са били на свободен достъп и много от тях са се сдобили с такава ютия.

Парната четка е полезна придобивка, която напоследък навлиза в нашия бит. Много домакини споделят, че се ориентират към такъв уред, за да не вадят по-тежката ютия, нито да разпъват омразната дъска за гладене. Това е супер удобно, когато се налага да се глади сравнително малко количество дрехи. Също да се обработват щори и пердета във висящо състояние, без да се свалят. Честа практика е да се дезинфектират възглавници и тапицерии с парни четки.

Парна четка и ютия Marka Silvercrest Parna Chetka Yutiya
Повече подробности ТУК: Най-добрите уреди за гладене с пара, парни четки. Мнения и видове. Тефал за вертикално гладене. Вертикална ютия.

Вакуумираща машина Silvercrest

Машина за вакуумно запечатване на Silvercrest е отличен уред за малко пари, четем в нашите форуми. В момента се намират моделите SV 125 С3 и C5. В интернет виждаме консумативи (фолио) и ръководства за моделите SFS 110 A1 и SFS 120 A1, самите уреди не са налични във физически или онлайн магазини.

Серията SV 125 е на цена, приближаваща се към 100  лв. Продават се с гаранция от 36 месеца. Работят с оригинални консумативи – фолио на ролка с два размера 28 и 30 см.

Нужните ни параметри са мощност и сила на изпомпване. Моделите С3 и С5 са с мощност 125W и вакуум 550 mbar. Те запечатват с едно действие. Имат функция Wet and Dry за влажна храна. Евентуално изтекла течност се събира в тава, която се мие в съдомиялна. Оригиналното фолио е подходящо за микровълнова.

В комплекта има резервно уплътнение и 3 метра фолио.

Вакуумираща машина Silvercrest

Прахосмукачка Silvercrest

Безжична прахосмукачка 2 в 1SilverCrest SHSS 18 Aе компактен уред на атрактивна цена. Нормално струва около 130 лв, в момента е на промоция в nemskistoki.bg на 80 лв. Зарежда се 6 часа и работи 28 минути. Уредът е 2 в 1, разглобява се до ръчна прахосмукачка. Обемът е 0.4 л с мощност на засмукване 4,2 kpa.

Ръчните прахосмукачки за кола SilverCrest се радват на добри отзиви в мрежата. Има заснети видеоревюта за тях. Те са с още по-атрактивна цена в диапазона 25 – 40 лв. Събира твърд отпадък до 400 мл и мокър до 150 мл. При пълно зареждане (5 часа) работи 22 минути.

Ръчна Прахосмукачка Silvercrest + робот

Робот Silvercrest се означават с кода SSR 3000, сега у нас е налична модификацията A1. При редовна цена от 270 лв, този робот през ноември 2023 г. се продава за 150 лв. Въпреки че е от ниския ценови клас, има възможност за програмиране и дистанционно управление. Работи в 6 режима, включително за ъгли. Зарежда се 3 – 5 часа. Височината му е 7.5 см.

Хлебопекарна Silvercrest

Автоматичните хлебопекарни на американската компания са под код SBB 850, като сега у нас се продават моделите E1 и D1. Цените са в диапазона 80 – 120 лв.

Уредите на Silvercrest се отличават с две бъркалки и 16 запаметени програми за различни видове хляб, включително пълнозърнести, сладки, безглутенови. Теглото и степента на изпичане се регулират в три степени.

Замесва тесто за паста, пандишпан, пица. В нея се кваси мляко и се вари сладко. Има експресна програма.

Хлебопекарна Silvercrest

Таймер осигурява избор на старта на печене. Друга функция пази хляба топъл до 60 мин.

Във форумите тази хлебопекарна се ползва с добри отзиви. Препоръчват я, когато се търси функция за печене на безглутенов хляб. Според потребители, хлябът от Silvercrest не се разтрошава и лесно се нарязва на тънко.

Ръчен чопър ЛИДЛ Silvercrest

Кухненските блендери и чопъри на Silvercrest са два класа – професионални и домашни. Първите са на цена около 70 лв. В Емаг се предлага моделите SC-5880 и SC-7005. Те се отличават със сериозна мощност, 15 степени на мелене и ръчно управление. С него се смилат дори супер твърди продукти като лед.

Ръчен чопър ЛИДЛ Silvercrest

Мултифункционалните мини чопъри Silvercrest са в ценовия диапазон от 20 лв до 45 лв. SMZ 260 I4 има турбо бутон за допълнителна мощност. Уредът се отличава с подвижно неръждаемо острие. Вместимостта е 300 мл.

В Лидл е пускан чопър с въже (механичен, ръчен), който работи с издърпване, но принципно Silvercrest са електрически.

Парочистачка Silvercrest

Ръчна парочистачка SDR 1050 D1 струва 76 лв.  Тя е предназначена за цялостно почистване с парна струя. Дезинфекцира на 99.99% и обезмаслява повърхности, санитария, арматура, огледала, джанти и др. Справя се с труднодостъпни места. Работи без препарати, загрява 3 минути. Снабдена е със защита срещу прегряване и удобен 4-метров кабел. Налягането е до 3,5 бара. В комплекта има 8 приставки и дюзи, както и нужните чашка, фуния и удължителен маркуч.

Парочистачка Silvercrest

Парочистачка 2 в 1 SDM 1500 D2 струва 135 лв. Работи като моп и като ръчен уред. Има всички качества на SDR 1050 D1 плюс две нива на усилване на парата. Загрява по-бързо – за 25 секунди. Включва плъзгачи за килими и микрофибърни подложки за чувствителни повърхности и за плочки.

Във форумите често се търси мнение за парочистачките Silvercrest. Те привличат с цената и с твърдението, че унищожават бактериите на 99.99%. Поради добрата им производителност потребители са заснели видео ревюта на уредите, които показват как действа (най-долу).

Фритюрници с горещ въздух Silvercrest, ейр фрайър, air fryer

Еър фраерите са най-харесваните уреди на Silvercrest. Производителят тук се разпростира нашироко, предлагайки различни модификации, мощности, обеми и цени.

  • Към момента се продават 3.2 литра 1350 W за 165 лв, 3.2 литра 1200W за 187 лв, 3.2 литра 1300 W за 202 лв, 6 литра 1400 W с подарък ренде за 241 лв, 12 л 1400W за 312 лв.

Моделът с най-добър баланс на характеристиките е с обем от 6 литра и висока мощност 2400 вата. Има функция печене и се продава с ренде 10 в 1. Той пържи 1.2 кг картофи наведнъж. Температурата се регулира в диапазона 80 – 200 градуса.

Въздушните фритюрници Silvercrest се радват на прекрасни отзиви и препоръки от потребители. Домакините са доволни от тях и ги рекламират усилено във фейсбук и форумите.

Фритюрници с горещ въздух Silvercrest, ейр фрайър, air fryer

Кой е производител на марка Silvercrest, от коя държава е?

Компанията собственик на марката Targa е от САЩ, но производството на техниката в голямата си част е ситуирано в Китай. Това позволява на производителя да поддържа средни за пазара ценови нива.

Уреди и прибори Silvercrest на най-добра цена
Silvercrest airfryer фритюрник Вакуумираща машина Silvercrest
Silvercrest airfryer фритюрник Вакуумираща машина Silvercrest
Виж цена Виж цена

Битовата техника от САЩ SilverCrest се отличава с добър баланс между качество и цена в средния клас. Марката се познава и харесва в България.

Основни видове техника от SilverCrest
Уред Модел, вид
Air Fryer, фритюрник с масло S-18, XXL 1400W, 2400 W
Машина за вакуумиране SV 125 C3
Прахосмукачки ръчна, безжична SHSS 18 A, робот
Хлебопекарна SBB 850 D1,  SBB 850 Е1
Парочистачка SDR 1050 D1, SDM 1500 D2
Кухненски блендер SC-7005, SC-5880
Има ли оторизиран сервиз на Silvercrest в България?

Сервизен център Бушона (bushona.com) продава, ремонтира и обслужва уреди Silvercrest, също така предоставя консумативи и резервни части. Сервизът гаранционно обслужва веригата Лидл.

Адресът е в столицата, на ул. „Искър“ №55, за контакти се предоставя тел. 0896665683.

Вижте и ТОВА: Мултикукър Tefal. Как се готви. Мнения и традиционни рецепти.

Видео: Как работи парочистачка Silvercrest.

Видео: Как работи вакууматор Silvercrest.

3 мнения за “Марка Silvercrest. Мнения за уредите, цена онлайн”

  1. От миналата година съм на 8 л фраера на Силвър Крест , мисля че беше модел S-18. Супер мощен е 2400 вата, с 8 запаметени програми, мия в съдомиялната няма проблеми.

    Отговор
  2. Имам правата парочистачка 1500 D2, малко ми е тежка и неповрътлива. Ама за парите си е супер, купих я за 60 лв от ОЛХ.

    Отговор
  3. Супер съм щастлива от машинката за вакумиране на Силвъркрест. След като свърши фолиото от комплекта, пробвах с найлончета и си стана за сухи храни, мокрите не стават.

    Отговор

Вашият коментар