Мнения за кухненски уреди Делимано. Тенджери

Мнения за тенджери и кухненски уреди Делимано. Цена на яйцеварка. Ремонт след фалита на студио „Модерна“, сервиз. Промоции на еър фрайър, бездимна скара и др.

Да започнем с това, за което често ни питат: Откъде се купуват най-търсените уреди на Делимано?

Уреди и прибори Делимано на най-добра цена
Нагревател за вода Делимано Нутрибулет Делимано
Нагревател за вода Делимано Нутрибулет Делимано
Виж цена Виж цена

Delimano® (Делимано) е словенска марка, която е позната с кухненските си уреди и качествена посуда с антизалепващи покрития. Стоките й се отличават с европейско качество, безопасност в употребата и стилен дизайн.

Търсени качества на кухненските уреди
Параметър Характеристика
Габарити компактни, с възможност за постоянно помещаване на кухненски плот
Електропотребление икономично, добра изолация на корпусите за икономия на енергия
Минимум шум нивото се намалява за сметка на звукоизолирани корпуси и крачета за прилепване към повърхността
Грижа, поддържане предпочитат се възможно най-лесни за поддържане уреди, с разглобяващи се и миещи се части

Нека сега да представим по-подробно самите продукти:

Еър фрайър Делимано

Delimano Еър Фрайър Про е конструиран да пържи с 95% по-малко мазнина – вкусна храна без угризения, посочва производителят. Фритюрникът с въздух спестява калории. Моделът Про е с подобрени характеристики. Храната става хрупкава, без компромиси с вкуса.

Delimano 03 Air Fryer

 • Технически характеристики: мощност 1400 W, по-голям капацитет от 3,5 л при същия размер на предходния модел от 2.5 л, регулация на Т°С: 80 – 200°С, таймер за 60 минути срещу стария модел до 30 минути.
 • Какво ми харесва: предвиден е  бутон за плавно разделяне на кошницата, плоска повърхност на уреда за поставяне на чиния, автоматично изключване (защита срещу прегаряне на храната), лесно почистване.
 • Какво не ми харесва: механичен контролен панел, сравнително ограничен обем на еднократно зареждане на кошницата от 875 г картофи или 625 г месо.

ВАЖНО: Вижте мнения за уредите Делимано и непременно дайте и своя отзив ТУК, в нашия форум с коментари! Какво ползвате? Доволни ли сте от марката? Кое бихте препоръчали? Пишете! Нека бъдем полезни!

Мултикукър Делимано

Делимано Оптимо комбинира характеристиките на тенджера и фурна от типа 7 в 1. С него се готви практично и ефективно. Многофункционално съвременно устройство с впечатляващ набор от възможности.

Delimano 04 Multicooker

 • Технически характеристики: мощност 860 – 1023 W, чаша с обем от 5 л с антизагарящо покритие, 6 автоматични програми и режим за ръчно настройване, функция отложен старт и поддържане на топло ястие. Управлява се с бутони, информацията се изобразява на LED дисплей. Настройка на времето за готвене от 1 минута до 12 часа, със стъпки през 1 минута, температура от 30°C до 150°C, със стъпка през 10°C.
 • Какво ми харесва: има защито от прегряване след 2 минути бездействие прекратява работа, допълнителни аксесоари за варене на пара, лъжица, мерителна чаша.
 • Какво не ми харесва: сравнително ограничена максимална мощност, малък брой автоматизирани програми.

Делимано KF-R50 от тип 18 в 1. Многофункционален уред със 17 стандартни функции и възможност за ръчно управление. На практика готви всички видове ястия.

 • Технически характеристики: капацитет от 4 л, мощност 700 W.
 • Какво ми харесва: отложен старт, голям набор от програми (18), незагяращо покритие.
 • Какво не ми харесва: не предвижда работа под налягане.
Делимано нагревател за вода за мивка (проточен бойлер)

Смесителна батерия за стенен монтаж в бял цвят. Нагрява водата, която преминава през нея до температура от 60°С.

Delimano 01 Nagrevatel Za Voda 300

 • Технически характеристики: регулатор на температурата, мощност 3 кW, захранване 220 – 240 V / 50 Hz, налягане 0.04 – 0.6 MPa, размери 125 мм на 70 мм, капацитет на загряваната вода до 2 литра в минута. Диаметър на крана 24 мм, изходящ диаметър 20 мм.
 • Какво ми харесва: елегантен дизайн, лесно сглобяване и стандартен монтаж. За затопляне на потока вода не е необходимо време, работи на момента.
 • Какво не ми харесва: в конструкцията е използвана пластмаса, къс захранващ кабел от 1 м.
Блендер, чопър Делимано.Нутрибулет

Delimano Astoria от типа 2 в 1, комбинация от блендер и чопър. Технически характеристики:мощност от  400 W, капацитет на блендера 1.5 л, капацитет на чопъра 0.5 л. Изпълнен в приятен червен цвят.

Delimano Nutribullet, блендер. Технически характеристики: мощност от 600 W, капацитет от 0.7 л и допълнителни чаши по 0.5 л, работа на една скорост, неръждаем нож с двойно разположени остриета. В комплекта са включени 2 капака за допълнително затваряне. Още ТУК: Мнения: Кой е добрият и оригинален нутрибулет и откъде да го вземем изгодно? Цена.

Delimano 02 Nutribullet 300

Delimano Multi Fdesh, вакуумен блендер. Технически характеристики: налягане 40 кPa, което позволява да се отдели всичкият въздух и да се предотврати окисляването на продуктите. Двигател с мощност от 800 W. Смесва вложените продукти до еднородна маса със скорост от 25 хил. оборота в минута.

Яйцеварка Делимано

Egg Master Pro е уред, който приготвя яйца по 5 различни технологии – на пара, бъркани, на омлет, твърдо сварени. В допълнение готви зеленчуци и ориз на пара.

 • Технически характеристики: капацитет от 7 яйца. Работи на 5 степени с мощност от 360 W.
 • Какво ми харесва: малък и компактен уред на пара с допълнителни аксесоари, които позволяват да се готвят не само яйца, но и зърнени храни, ориз и зеленчуци по всички възможни технологии.

Към уреда има мерителна чашка за точно определяне на количеството необходима вода. Сваряване на яйцата до желана степен – от рохки през средни до твърди. Безопасно готвене, автоматично изключване, механизъм за сухо варене.

Бездимна скара Делимано

Вътрешен бездимен грил за приготвяне на скара в закрити пространства. Пекат се пържоли и други видове месо, без да се издава специфичния мирис и без задимяване.

Delimano Perla Contact е с мощност от 2000W. Отличава се с незалепваща повърхност. Мултифункционален уред, който работи и като тостер чрез двойна повърхност – скара и плоча.

 • Технически характеристики: размер 29 см x 23 см за тостер и 29 см x 46 см за скара. Подвижен съд за извеждане на мазнините, подвижни плочи за лесно измиване, 5 режима за регулиране на височината, захранване – стандартно.
 • Какво ми харесва: лесен за използване и особено за почистване уред, плочите се мият в съдомиялна, съдът за мазнини се отделя и изчиства отделно.

Видео ревю на грила на Делимано Перла.

Тенджери Делимано

Съдовете за готвене от сериите Стоун Леджънд, Мондо, Брава и др. са устойчиви и впечатляващо качествени. В тях са вложени материали на най-висок стандарт. В съдовете не се захваща приготвяната храна, не позволява загаряне. Предвидени са всички необходими форми за готвене – обикновени, уок и грил тигани, тенджери от всякакъв размер. Има модели с капаци и без капаци.

Delimano Mondo – алуминиев съд с незалепващо покритие, 26 см, подходяща за всички използвани нагревателни уреди. Изпълнена в черен и сив цвят. Обем от 5.8 л.

Тенджерите Делимано вече се намират много трудно на пазара, понеже фирмата се е изтеглила от България и реално търговците разпродават остатъчни количества. Все още може да се купи в Емаг, но ако държите да имате именно Делимано-тенджери, трябва да побързате да си ги купите, защото не е ясно с колко бройки разполагат.

На същото място има и остатъчни незначителни количества кухненски прибори и уреди. За да проверите какво се предлага в момента, може да се възползвате от бутона по-долу. Той ще ви препрати директно.Тенджери Delimano 01

Тиган Делимано

Серията Мондо са предназначени за различни техники за готвене – печене, варене на пара, грил, пържене.

Основата е рециклиран алуминий. Вътрешното покритие е с минерални частици за лесно измиване. Защитно покритие Quantanium© против надраскване. Запазва витамините в храната.

Силиконови дръжки за комфортно боравене и специален дизайн, който прилепва в ръката. Delimano Mondo са пригодени за миене в миялна машина.

Уред за палачинки Делимано

Delimano joy pancake maker е уред за улеснено и бързо приготвяне на палачинки. На ръкохватката, която не се нагрява, са разположени бутон за включване и индикатор за готовност.

 • Технически особености: размер на палачинките от 20 см, мощност 800 W, захранващ кабел с дължина 72 см, тегло 1.28 кг.
 • Какво ми харесва: уредът е снабден с двуслойно покритие против загаряне и термостат. Готви палачинки с капка масло без прилепване. При приключване на работа се изчиства с влажна салфетка.
Месомелачка Делимано

Делимано Джой е уред от типа 2 в 1 за приготвяне на кайма и изделия от кайма като кебапчета и рула, колбаси като наденици и др.

 • Технически харакстеристики: обработка на 0.8 кг месо за 1 минута, ривърс функция при заклещване на месото, потребяема мощност 1800 W, мощност на мелене 600 – 800 W
 • Какво ми харесва: ниско ниво на шум и лесно почистване, богат набор от аксесоари.

Има алуминиеви приставки за три размера на мелене – от фино до едро смляно месо.

 • Масажор Делимано: Уелнео шиацу масажор е от типа седалка, предоставя обработка на гърба от седалището до врата. За ежедневно поддържане на тонуса и подобряване на психическото състояние. Масажорът делимано оказва въздушно-компресионен и вибрационен масаж, както и комбиниран. Захранва се мрежово. Има функции подгряване, регулиране на интензивността и на скоростта.
 • Планетарен миксер Делимано: Delimano Долчевита има три функции: пасира, смесва и разбива. 10 скорости, мощност от 1100 W.

Видео ревю на съдове Делимано Медитеранео:

Ремонт и сервизи. Има ли оторизиран?

При проблеми с уредите на Делимано клиентите се обръщат към тел. 028084383, а могат да изпратят заявка за ремонт на имейл info@delimano.bg.

Консумативи за Делимано. Откъде?

Аксесоари и консумативи за уредите Делимано се продават в магазинната мрежа на Делимано. Досега производителят се грижеше самостоятелно за гаранционното обслужване и зареждането с консумативи.

Не е известно как ще се организира тази дейност в бъдеще. Студио Модерна, която държи марката Делимано, се оттегля от българския пазар и дори се пише за предстоящ фалит в родната й Словения. Българският сайт на прочутата марка за кухненски уреди е спрян и потребителите се питат какво се случва с гаранционното обслужване. Засега официален отговор няма.

Вижте и ТОВА: Мултикукър Rosberg, мнения. Как се готви с него. Цена и откъде се взема изгодно?

Видео ревю на мултикукър Делимано.

3 мнения за “Мнения за кухненски уреди Делимано. Тенджери”

 1. Купих Делимано-Делукс и го върнах. Марката е средна ръка, за мен не си струва парите.

  Отговор
 2. Моя еър фраер Делимано не пържи картофи като хората, остават сурови вътре, не съм възхитена определено!!!

  Отговор

Вашият коментар